ONTWERP 'PICKNICO'

Nico Van Dijck, leerkracht Schilderkunst en Projectatelier schilderen, omschrijft zichzelf als een gedisciplineerd, creatief en gedreven iemand die beeldende en culturele uitdagingen opzoekt.
Hij is professioneel bezig met beeldende kunst, zowel sculpturen als tekeningen en schilderijen, en met het ontwerpen van meubels. Zo ontwierp hij voor zijn eigen ontwerpstudio ‘Studio Basas’ de picknickrugzak ‘Picknico’.

Dit praktische picknick meubilair is gemaakt om te picknicken in alle seizoenen en op meerdere plaatsen. Hij bestaat uit een rugzak met 2 krukjes, een laag tafeltje en een koeltas. Het ontwerp laat toe om er nog 1 of 2 extra krukjes aan toe te voegen door ze eenvoudig te stapelen. Met een gewicht van slechts 3.890 gram is deze rugzak met toebehoren comfortabel om te dragen en bovendien zeer handig.

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunsten BAK nieuws tentoonstelling leraars Nico Van Dijck
Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunsten BAK nieuws tentoonstelling leraars Nico Van Dijck

De krukjes dienen niet uitgeklapt te worden en kunnen zowel als zitmeubel of als rugsteun gebruikt worden. Dankzij de voorziene uitsparingen in het klaptafeltje heb je geen last van omvallende blikjes, wijn- of bierglazen. De opening in het klaptafeltje dient om flessen, drinkbussen of andere grotere voorwerpen rechtop te laten staan. Het tafeltje is waterbestendig en gemaakt van bamboe, waardoor het ook dienst kan doen als snijplank . In de bijhorende koeltas blijven drank en voeding gedurende 17 uren koel.

De Picknico bestaat uit 100% gerecycleerd polyester, bamboe en aluminium. Milieuvriendelijk materiaal dat licht in gewicht is, maar toch stevig. Dit outdoor product is ontworpen met respect voor de natuur en bruikbaar in elk seizoen.

__________________________________

expo 'The horse appeared to be a zebra' (afgelopen)

 

Een tentoonstelling met werk van Barry Camps, Bram Kinsbergen, Charlotte Lybeer en Nico van Dijck, leerkracht Schilderkunst en Projectatelier schilderen.

Omwille van de strenge Corona-maatregels is er geen vernissage, wel een nocturne als afsluiter op 22 mei 2021 vanaf 19u30 in aanwezigheid van de kunstenaars.

In Huisgalerij Art-Uur: Lisperstraat 60 te Lier - België
26 maart - 22 met 2021

donderdag: 10u-13u & 19u-22u
vrijdag en zaterdag: 10u-18u

Nico Van Dijck Dig Fl
__________________________________

expo 'Tussen planken en builen' (afgelopen)

In (͏s͏h͏o͞͏o′͏bĭ͏l′) gallery: Museumstraat 4 te Antwerpen - België
11 juli - 09 augustus 2020
vrijdag - zondag: 14u - 18u