CARPOOL

We willen leerlingen en ouders stimuleren tot carpoolen. Hiervoor is een nieuwe externe carpool-website ontwikkeld.

  • maak een account aan
  • bied als chauffeur een rit aan of zoek een rit als passagier
  • chauffeur en passagier zullen -na aanvaarding- met elkaar in contact worden gebracht per mail

Succes!

 

Parkings

Hoofdvestigingsplaats Arendonk

Wegenwerken

Momenteel wordt er gewerkt in de straat en kan je slechts in 1 richting rijden. Dat betekent dat je de wegomleiding moet volgen en de Wampenberg moet inrijden aan de verkeerslichten op het kruispunt Hokken-Kapelstraat.

Parkeren
  • In overeenkomst met het gemeentebestuur wordt gevraagd aan alle leerlingen om de parkeerplaatsen in de naburige straten vrij te houden voor de dorpsbewoners. Alle leerlingen parkeren hun wagen of motor op de parking van de academie of op de parking tegenover de school in de voorziene parkeervakken voor langparkeerders. Gelieve de rijrichting op de parkings te respecteren. Parkeerplaatsen voor andersvaliden moet je vrij laten indien je niet in het bezit bent van een geldige parkeerkaart. De kleine parking vooraan het gebouw is voorbehouden voor diensten en personeel van de academie.
  • (Elektrische) fietsen horen thuis in het fietsenrek, allen in nabijheid van een stopcontact.
     
Kiss & Ride

De Kiss & Ride is een strook om mensen op te pikken of af te zetten, niet om op te parkeren.

Vestigingsplaats Kasterlee

Altijd parkeren

Gebruik altijd de parking achter de bib, ook om kinderen af te zetten en weer op te pikken. Het ‘doorrijstraatje’ naast de bib is géén Kiss & Ride, dit zorgt voor gevaarlijke situaties. Iedereen kan veiliger naar de parking wandelen door de tuin van de bib.