VOLG DE WEGOMLEGGING

Binnenkort zal er weer voor een lange tijd gewerkt worden in de straat.

  • De hoofdvestigingsplaats blijft steeds te bereiken vanuit het noorden (Reusel, Ravels, Oud-Turnhout, ...): je rijdt de Wampenberg dan best in (en uit) vanaf de ‘kapel van de Wampenberg’ = kruispunt Hokken-Kapelstraat.
  • Volg de wegomlegging vanuit het zuiden (Retie, afrit nr. 26 van E34, ...).

We blijven iedereen aanraden om maximaal te carpoolen want de parkeerplaatsen in de straten zullen nauwelijks gebruikt kunnen worden. Iedereen zou moeten kunnen parkeren op de parking achter ons academiegebouw.

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunsten BAK nieuws wegomlegging

renovatie van brug 5

Het Agentschap Wegen en Verkeer plant een grondige renovatie van brug 5 aan Voorheide (N139) over het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten in Arendonk. Zowel de onderkant als de bovenkant van de brug wordt vernieuwd. De werken starten op 27 februari 2023. De werken zullen zes maanden duren. Gemotoriseerd verkeer wordt tijdens de volledige duur van de werken omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen de fietsbruggen blijven gebruiken.

Omleiding autoverkeer via Postelsedijk en E34

Het autoverkeer van Reusel richting Arendonk volgt een omleiding via de Turnhoutseweg, Pikoreistraat, Voorste Heikant, Postelsedijk, Reuselseweg, E34 en N118. Omgekeerd van Arendonk richting Reusel geldt dezelfde omleiding. De op- en afritten aan de E34 worden tijdelijk aangepast, zodat het mogelijk is om de snelweg vlot op en af te rijden.

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs Dko Beeldende En Audiovisuele Kunsten Bak Nieuws Wegomlegging 3