VOLG DE WEGOMLEGGING

AUTO'S = tijdelijk éénrichtingsverkeer :

  • IN > Je kan de academie énkel bereiken via een tijdelijke weg die uitkomt aan de achterzijde van onze parking, volg hiervoor de wegomlegging door in te rijden in de Neerstraat (zie plan).
  • UIT > Je kan de parking verlaten via de gebruikelijke uitrit.

We blijven iedereen aanraden om maximaal te carpoolen want de parkeerplaatsen in de straten mogen niet gebruikt worden. Iedereen moet kunnen parkeren op de parking achter ons academiegebouw.

FIETSERS :

Fietsers mogen voorlopig nog wel in- en uitrijden via de uitrit naast Bar Brunch. Of kunnen nog veiliger via de beelden- en speeltuin naar Bellekens fietsen, om zo het centrum van Arendonk te bereiken.

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunsten BAK nieuws wegomlegging

renovatie van brug 5

Het Agentschap Wegen en Verkeer plant een grondige renovatie van brug 5 aan Voorheide (N139) over het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten in Arendonk. Zowel de onderkant als de bovenkant van de brug wordt vernieuwd. De werken starten op 27 februari 2023. De werken zullen zes maanden duren. Gemotoriseerd verkeer wordt tijdens de volledige duur van de werken omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen de fietsbruggen blijven gebruiken.

Omleiding autoverkeer via Postelsedijk en E34

Het autoverkeer van Reusel richting Arendonk volgt een omleiding via de Turnhoutseweg, Pikoreistraat, Voorste Heikant, Postelsedijk, Reuselseweg, E34 en N118. Omgekeerd van Arendonk richting Reusel geldt dezelfde omleiding. De op- en afritten aan de E34 worden tijdelijk aangepast, zodat het mogelijk is om de snelweg vlot op en af te rijden.

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs Dko Beeldende En Audiovisuele Kunsten Bak Nieuws Wegomlegging 3