Expo ‘Just for Today I Will Be Unafraid’

Een groepstentoonstelling bijeen gebracht door Hans Theys met tekeningen, schilderijen, sculpturen en foto’s van Berend Hoekstra, Felix De Clercq, Flexboj & LA, Fran Van Coppenolle, Idris Sevenans, Jonas Van der Haegen, Joost Pauwaert, Jorik Dzobava, Kasper Bosmans, Kasper De Vos, Laurence Petrone, Marie-Sophie Beinke, Max Pinckers, Ronald Ophuis, Simon Masschelein, Simona Mihaela Stoia, Walter Swennen, Zhang Xiaoxia en onze interimaris Schilderkunst en Tekenkunst Victoria Parvanova.

in The River Side Gallery van Galerie B: rue du comte Théodule d’Ursel 26 te Durbuy - België
16 februari - 14 mei 2023

klik hier voor meer info

__________________________________

expo 'People, places and things'

In afwachting van een renovatie besloot Pieter-Jan Peeters om van zijn ouderlijk huis in de Kleine Goddaard 5 te Antwerpen een ruimte voor kunst te maken. Hij zag het huis als een nieuw kader om in te werken en om samenwerkingen aan te gaan met andere kunstenaars. 
 
Hij is dan ook bijzonder blij met de bijdrage van tentoonstellingsmaker Hans Theys om een aantal getalenteerde kunstenaars, waaronder onze interimaris Schilderkunst en Tekenkunst Victoria Parvanova, bij elkaar te brengen. In de tentoonstelling 'People, places and things' gaan zij eerst in dialoog met de expo ‘A new frame'. Na een maand wordt 'A new frame' afgebroken en gaat het idee van transitie verder met nieuwe opstellingen en nieuwe ingrepen."

De expo loopt van zaterdag 4 maart tot en met zondag 26 maart (afgelopen)
en van zaterdag 1 april tot en met zondag 30 april

in an 'artist-run space': Kleine Goddaard 5 te Antwerpen - België

klik hier voor meer info

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunsten BAK nieuws tentoonstelling leraars Victoria Parvanova
Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunsten BAK nieuws tentoonstelling leraars Victoria Parvanova