Voordelen voor leerlingen

Op zoek naar handige software voor je opleiding? Goed nieuws! Er zijn verschillende opties beschikbaar die jullie kunnen helpen bij schoolwerk, projecten en creatieve activiteiten. Hieronder zijn enkele software toepassingen verzameld die je gratis of met hoge korting kan verkrijgen als leerling van de Academie. 

Adobe Creative Cloud

Het Adobe Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap biedt een uitgebreide verzameling van creatieve softwaretools voor verschillende doeleinden zoals Photoshop, Illustrator, ...

Je krijgt bij Adobe de volledige suite aan een zeer interresant voordeeltarief

Registreren doe je via volgende link https://creative.academicsoftware.be/nl/academiearendonk

Je geeft als token volgende code in: aren-9600

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunsten BAK voordelen voor leerlingen
__________________________________

Vectorworks is een veelzijdig CAD/BIM-programma dat speciaal is ontworpen voor architecten, landschapsontwerpers en professionals in de entertainmentindustrie. Met Vectorworks kun je schetsen, modelleren en presenteren in een volledig geïntegreerde BIM-workflow. Het biedt een alles-in-één oplossing voor landschapsontwerp, evenementenplanning en algemeen ontwerp. Of je nu een beginner bent of een ervaren ontwerper, Vectorworks ondersteunt je bij het creëren en documenteren van elk ontwerp dat je je kunt voorstellen. Het is een krachtig hulpmiddel dat je helpt bij het visualiseren en realiseren van je creatieve visie.

Meer informatie over Vectorworks 2024 en de nieuwste functies vind je op hun officiële website: Vectorworks.

Studenten en docenten kunnen een gratis studentenlicentie aanvragen op student.myvectorworks.net  

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunsten BAK voordelen voor leerlingen
__________________________________

Autodesk

Autodesk is een toonaangevend bedrijf op het gebied van 3D-ontwerp, engineering en bouwsoftware. Ze bieden een scala aan krachtige softwaretoepassingen voor verschillende disciplines, waaronder:

AutoCAD: Een veelgebruikt CAD-programma dat wordt ingezet in architectuur, bouw, engineering en productie. Met AutoCAD kun je nauwkeurige technische documentatie maken en je richten op creativiteit en conceptontwikkeling. Het omvat ook web- en mobiele apps voor onderweg.

Inventor: Een 3D CAD-software die wordt gebruikt voor productontwerp en -simulatie. Het stelt ingenieurs en ontwerpers in staat om complexe mechanische systemen te modelleren en te analyseren.

Maak een account aan via https://www.autodesk.com/education/home en geef als school Belgium, Higher Education, Academie Arendonk

Academie Arendonk Deeltijds Kunstonderwijs DKO Beeldende en Audiovisuele Kunsten BAK voordelen voor leerlingen