De theorielessen Kunst & Cultuur vinden online plaats op de vertrouwde dinsdagavond 18u30-20u10 via deze LINK:

https://meet.google.com/gnx-ryfq-vvs

 

Hoe werkt Google Meet?

Klik op de link. Google Meet zal openen in een nieuw venster van jouw browser. De webbrowser Chrome geeft het minste problemen. Je kan je microfoon en cam testen. Klik op de knop met “Deelnameverzoek”. De leerkracht is de 'host' en zal jou dan moeten toelaten tot het gesprek.

We wensen alle leerlingen veel succes met deze digitale manier van lessen geven en volgen. Dat wordt spannend en lukt misschien niet meteen voor iedereen. We zullen er alles aan doen om dit te blijven optimaliseren.

De lessen zullen daarom ook opgenomen worden zodat jullie die kunnen herbekijken. De video’s zijn te vinden via de link in de presentatie, die zoals gewoonlijk in pdf op de website zal staan. We vragen wel maximaal online te komen zodat de leerkracht publiek heeft en interactie mogelijk is. Dankjewel.

Belangrijk: je hebt misschien een Google-account nodig, anders werkt het niet altijd. Dit is héél eenvoudig aan te maken, zie: https://support.google.com/accounts/answer/27441?hl=nl 
De academie heeft namelijk geïnvesteerd in The Google Workspace for Education. Alle leraars zullen dit systeem van Google gaan gebruiken. Misschien heb je al zo’n account of Gmail. Vraag gerust aan jouw atelierleerkracht even om te helpen.