Door alle medewerkers is er hard gewerkt aan onderstaande planning om het einde van het huidige schooljaar en de start van het volgende in te luiden.

Einde schooljaar

We gaan de laatste drie weken van het schooljaar in, in nooit geziene omstandigheden. Alle strenge voorzorgsmaatregelen zijn ons opgelegd door de verschillende overheden. Wij kijken uit naar de versoepelingen voor het nieuwe schooljaar.

Volwassenen (+18j) hoofdvestigingsplaats Arendonk
van dinsdag 9 tot zondag 28 juni :

Vanaf dinsdag 9 juni zijn volwassen leerlingen BEPERKT terug welkom op de academies onder erg STRIKTE VOORWAARDEN. Voor sommige ateliers is het onder deze omstandigheden niet meer nodig om leerlingen naar de academie te laten komen. Alle info verloopt hiervoor via jullie leerkracht.

Jongeren (12-17j) hoofdvestigingsplaats Arendonk
op dinsdag 23 en zaterdag 27 juni :

Jongeren mogen hun werken komen afhalen dinsdag 23 juni doorlopend tussen 16u en 20u of zaterdag 27 juni doorlopend tussen 10u en 16u: jongeren mogen daar uit het tijdstip zelf kiezen en moeten hiervoor geen afspraak maken. Er wordt buiten aangeschoven zoals in de supermarkt. Kom best alleen of laat je ouder buiten wachten en respecteer de veiligheidsvoorschriften.

Jongeren (12-17j) vestigingsplaats Kasterlee
komen dit schooljaar niet meer :

De 1ste tot 5de-jaars in de klas van Bieke kunnen volgend schooljaar hun werken nog verder afwerken. Voor de 6de-jaars zal Bieke zelf nog een terugkommoment organiseren.

Kinderen (6-12j) vestigingsplaats Arendonk en Kasterlee
op woensdagnamiddag 17, zaterdag 20 en zondagvoormiddag 21 juni :

Kinderen mogen hun werken komen afhalen op hun lesmoment op woensdagnamiddag 17, zaterdag 20 of zondagvoormiddag 21 juni. Er wordt buiten aangeschoven zoals in de supermarkt. Vergezel je kind van maximum 1 ouder en respecteer de veiligheidsvoorschriften. Breng een stevige doos of wasmand mee om kleiwerkjes te vervoeren, wij kunnen geen reserve-dozen voorzien (corona!).

Secretariaat

Het secretariaat is op slot. Alle communicatie verloopt per e-mail of telefoon. Opnieuw inschrijven gebeurt digitaal. Betalen van het inschrijvingsgeld kan per overschrijving, je krijgt hierover nog bericht.

Afhaalpunt groepsaankopen

Ook ons 'afhaalpunt groepsaankopen' is gesloten. Je kan op de academie dus niet aan extra materiaal geraken voor de zomer.

Zomervakantie
van 1 juli tot maandag 31 augustus

In de vakantie gaan we allen eerst onze batterijen eens stevig opladen. De leraren zijn offline! Vanaf eind augustus zullen wij de gebouwen in gereedheid brengen conform de nieuwe richtlijnen van de overheden zodat wij terug samen plezierig lessen kunnen volgen in alle veiligheid. Maak jullie hierover niet ongerust.

Het secretariaat is gesloten van vrijdag 3 juli tot maandag 17 augustus.

NIEUW SCHOOLJAAR

Omdat het schooljaar zo abrupt eindigde willen we iedereen de kans geven om in de eerste week van september terug samen te komen zoals het dit schooljaar was, in jullie vertrouwde lokaal met dezelfde leraar en leerlingen. Ook zij die niet meer zouden doorstarten, zijn welkom. Het zal ons allen deugd doen om elkaar terug te zien, bij te praten en elkaars werk te tonen.

Volwassenen (+18j) hoofdvestigingsplaats Arendonk :

De nieuwe lesroosters met de juiste leerkrachten in het volgende leerjaar laten we voor de volwassenen daarom pas starten vanaf dinsdag 8 september. Dan komen ook pas de nieuwe leerlingen en eerstejaars.

Wij zullen jullie steeds zelf op de hoogte brengen van de meest recente informatie. Kijk in jullie SPAM-folders of JUNK-e-mail, check regelmatig onze website en volg ons op de Facebookpagina en via Instagram.

We willen iedereen bedanken voor zijn geduld en medewerking.
Houd jullie allen gezond !

 

namens het schoolbestuur,

Stijn Schauwers
directeur