Inschrijven voor het schooljaar 2020-2021 kan via de website online tot uiterlijk zondag 27 september 2020 maar de datum van inschrijven kan bepalend zijn voor de toewijzing van jouw  lesmomenten én op dinsdag 1 september beginnen de lessen al. Het is belangrijk dat je deelneemt aan de lessen vanaf het begin van het schooljaar.

Je betaalt het inschrijvingsgeld voor 20 september 2020 op het secretariaat per bankkaart (pin-pas) of cash, pas dan is de inschrijving officieel. Tijdens de maand augustus ontvang je een e-mail van ons met alle informatie over de start van het nieuwe schooljaar en een opsomming van het materiaal dat jij nodig hebt tijdens de eerste les.

Lees hier de volledige regelgeving omtrent inschrijvingen en het inschrijvingsgeld.

INSCHRIJVINGEN VOLWASSENEN  +18JAAR
8U/WEEK, 5 LEERJAREN

Alle volwassenen, ongeacht hun leeftijd, starten in het 1ste leerjaar. Elke opleiding duurt normaal 5 leerjaren, dan volg je 8 lesuren per week (één hele dag of twee halve dagen) en dit gedurende 40 weken per schooljaar. Je hebt hiervoor geen vooropleiding nodig. Alle onderstande opleidingen vinden plaats in de hoofdvestigingsplaats te Arendonk.

NIEUW:
INSCHRIJVINGEN VOLWASSENEN  +18JAAR
4U/WEEK, 10 LEERJAREN

Bij de studierichtingen Grafiekkunst en Keramiek kan je er ook voor kiezen om slechts 4 lesuren per week de lessen bij te wonen: enkel ’s avonds of op zaterdagvoormiddag. Je gehele opleiding zal dan echter 10 leerjaren duren en het inschrijvingsgeld is niet minder. Ook deze 2 opleidingen vinden plaats in de hoofdvestigingsplaats te Arendonk.

VOLWASSENEN MÉT ERVARING
8u/week, 5 leerjaren

Volwassen leerlingen mét ervaring, die de eerste 3 jaren (of meer) van onze opleiding Schilderkunst of Tekenkunst al succesvol hebben afgelegd, kunnen zich inschrijven in de opleidingen

Hiervoor kan je niet online inschrijven, maar je neemt best contact via de contactpagina.