Expo We Zullen Zien Florian Mertens En Quinten Van Essche Recto

Van maandag 3 tot vrijdag 7 februari werken beeldend kunstenaars Florian Mertens en Quinten Van Essche in galerie NZ aan het project “WE ZULLEN ZIEN”.
Dat mag je vrij letterlijk nemen want ze weten nog niet wat ze dan gaan maken.

Per dag werken Florian en Quinten aan een nieuw thema, aangereikt door de leerlingen. Aan hen werd gevraagd een thema op te schrijven en vanaf dinsdag 21 januari tot zondag 2 februari te droppen in een verzameldoos in de inkomhal van de academie.
Uit deze doos wordt elke dag 1 thema gekozen door loting.
Het thema is volledig vrij.

Terwijl Florian en Quinten aan het project werken, is er geen interactie met de kunstenaars meer mogelijk. Iedereen is wél welkom om te komen kijken naar de performance en de kunstwerken in 'progress'.

Volg de kunstenaars bij het creëren van hun kunstwerken: livestream via onze facebookpagina en/of op groot scherm in de hal van de academie.


Op zaterdag 8 februari is het project afgerond en opent de tentoonstelling. Daarna is de expo nog elke schooldag te bezoeken tot en met 7 maart.

Zowel tijdens de 'creatiefase' als tijdens de tentoonstelling, van harte welkom!

WE ZULLEN ZIEN

een project van Florian Mertens en  Quinten Van Essche

vernissage zaterdag 8 februari 16.30u tot 21.30u                                      tentoonstelling van 11  t/m 22 februari en van 3 t/m 7 maart 

din - woe - don - vrij - zat telkens van 10.30u tot 16.30u